rozmiar czcionki: A | A | A

Kulinarna uczta w Hali Stulecia

02.06.2017 13:15

Marszałek Cezary Przybylski wspólnie z Magdą Gessler otworzył dziś Targi Gastronomiczno-Hotelarskie Pyszna Polska 2017 w Hali Stulecia. W ramach tegorocznej, pierwszej edycji będzie można poznać ofertę najlepszych restauracji i najpiękniejszych hoteli z całej Polski, w tym również z naszego regionu. Z pewnością będzie smacznie!

Cieszę się, że to właśnie na Dolnym Śląsku odbywa się pierwsza edycja tej kulinarnej uczty. Serdecznie zapraszam na niesamowite pokazy prowadzone przez mistrzów sztuki kulinarnej, które potrwają do niedzieli w Hali Stulecia. Odkryjmy smaki Dolnego Śląska, bo bez wątpienia możemy pochwalić się szeroką gamą produktów, które są dziedzictwem kulinarnym regionu  – zachęcał podczas otwarcia marszałek.


Pyszna Polska 2017 to także oferta skierowana do całej branży gastronomicznej, hotelarskiej i branż pokrewnych. To niepowtarzalna okazja dla tych, którzy pragną poszukać nowych dróg dystrybucji, dotrzeć do licznego grona klientów oraz kontrahentów, a przy tym wspomóc budowanie swojej marki na rynku oraz wzmocnić jej pozycję wśród konkurencji.