Kulinarna uczta w Hali Stulecia
02.06.2017 13:15
Marszałek Cezary Przybylski wspólnie z Magdą Gessler otworzył dziś Targi Gastronomiczno-Hotelarskie Pyszna Polska 2017 w Hali Stulecia. W ramach tegorocznej, pierwszej edycji będzie można poznać ofertę najlepszych restauracji i najpiękniejszych hoteli z całej Polski, w tym również z naszego regionu. Z pewnością będzie smacznie!
− Cieszę się, że to właśnie na Dolnym Śląsku odbywa się pierwsza edycja tej kulinarnej uczty. Serdecznie zapraszam na niesamowite pokazy prowadzone przez mistrzów sztuki kulinarnej, które potrwają do niedzieli w Hali Stulecia. Odkryjmy smaki Dolnego Śląska, bo bez wątpienia możemy pochwalić się szeroką gamą produktów, które są dziedzictwem kulinarnym regionu – zachęcał podczas otwarcia marszałek.
Pyszna Polska 2017 to także oferta skierowana do całej branży gastronomicznej, hotelarskiej i branż pokrewnych. To niepowtarzalna okazja dla tych, którzy pragną poszukać nowych dróg dystrybucji, dotrzeć do licznego grona klientów oraz kontrahentów, a przy tym wspomóc budowanie swojej marki na rynku oraz wzmocnić jej pozycję wśród konkurencji.